Forum gildii Howl of Terror z serwera sunwell.pl
Przyjezdny Żyd
1. Podaj informacje dotyczące twojej postaci:
*Nick : ASTERNOTH
*Rasa : TROLL
*Klasa : HUNTER
*Specjalizacja : MARKSMANSHIP
*Profesje : BLACKSMITHING / JEWELCRAFTING
*GS : 4766 (obecnie)
2. Mam na imię Michał , mam 19 lat pochodzę z woj.Opolskiego . Interesuję się sportem : głównie pływaniem i siatkówką. Jestem tegorocznym maturzysta ( zdałem ). Procz gry na sunwellu zajmuje się również moderowaniem forum serwera - możecie mnie kojarzyć jako moderator Heniowaty. Zaprzestałem grę w alliance ze względu na brak pve , związany z rozpadem mojej byłej gildii.
3. Zamierzam rajdowac w buildzie Marksmanship
4. Jak napisałem wyżej , w alliance grałem w For The Horde , lecz gildia posypała się ( duza ilość graczy poszła na globalny) po czym staraliśmy się odratować to co zostało tworząc Versus The World ( elita z fth) , lecz niestety średnio to wyszło
5. Tak , znam wszystkie taktyki na Ulduar i na ToC / ToGC
6. jestem w stanie rajdowac praktycznie codziennie w dowolnym czasie - mam po szkole wolnego czasu teraz sporo ;]
7. tak , mikro sprawne słuchawki sprawne ts3 jest
8.Jestem graczem z dużym doświadczeniem jeśli chodzi o PvE , ulduar kończyłem jeszcze w grudniu zeszłego roku ( bylem 1 z tych 10ciu co zabilo jako pierwsi yogg-sarona) ,Tibute to insanity 10 man kończyłem parokrotnie mainem i altami poza tym jestem multiklasowcem - grałem hunterem / shadow priestem / resto ele shamanem / frost unholy DK / holy retri prot paladynem oraz warriorem protection i wszystkimi tymi klasami wyciągałem tyle ile moglem ;]
9. http://imageshack.us/g/823/wowscrnshot082211141038.jpg/
tyle ssów mnie się ostało, ale na waszą prośbę mogę poprosić Gma by na chwile odbanował moje konto w ally bym zrobił SSY achievmentów
Członek
Raczej na tak, ale przy warunkach, napisz na /w
Członek
uuu :>
Jebudu
Mhmmmm.....
A podobno miałeś po raz 3 kończyć z wowem, i wyjechać do wloch czy angli ?
Ostatnio edytowany przez Syro (2011-08-22 14:59:30)
Jezus Chrystus, Król Polski
Przyjęty.